There is no wrong in taking care of yourself. Let’s make this possible and create happy moments!
Bahia's Beauty-full-world
Om oss

Om oss

Om oss

Andrea vokste opp på den vakre øya Grenada i Karibien.

Helt fra barndommen av har renslighet og naturlige produkter spilt en viktig rolle i livet hennes. Som de fleste menneskene som bor der har hun fått inn dette med morsmelken. Det blir som ordtaket: Alle nordmenn er født med ski på bena. Menneskene på Grenada blir oppdratt til å lære seg å bruke naturlige produkter og det naturen har og tilby. Hun har alltid følt at helse og skjønnhet går hånd i hånd. Derfor tok hun med seg sin interesse og kunnskap om smak og krydder da hun flyttet fra ”smaksøya” til Surinam i Sør Amerika. Her fortsatte hun å utvikle sin interesse for naturlige frukter.

Hun startet ”The Jam Factory” som var det eneste syltetøyet i landet som ble solgt uten kunstige tilsetningsstoffer. Syltetøyet ble det mest solgte i hele Surinam. Den største matkjeden i landet ville kjøpe hennes populære oppskrifter og inkludere syltetøyet i deres utvalg av lokale matvarer. Men det har alltid vært en annen interesse som Andrea har gått og drømt om.

Hun bestemte seg derfor for å selge ”The Jam Factory” for å forfølge drømmen og lidenskapen hun har hatt for skjønnhet og helse. Det neste steget ble derfor en ”hjemme skjønnhetssalong”, og starten på eventyret. De lokale damene var så heldige at de ble behandlet av Andrea og hun fikk verdifull erfaring. Dette ble starten på Bahia’s i Surinam.

Da hun flyttet til Amsterdam satte hun fokuset på det medisinske perspektivet, spesielt fotpleie, og opparbeidet seg flere år med relevant erfaring, kunnskap og utdannelse på dette feltet.

Etter at hun flyttet til Norge fortsatte hun innenfor dette feltet som hun var blitt så glad i, og overtok Bygdøy Fotklinikk. Hun opparbeidet seg raskt et godt rykte og ble snart kjent som ”helse- og skjønnhetsskatten” i Oslo, og kundene har strømmet til. De aller fleste har nå vært stamkunder i mange år.


Hvor står vi i dag?

Nå er Andrea klar til å utvide hennes helse og skjønnhetstilbud, som vi vil feire med en storåpning av Bahia’s beauty boutique i Oslo.